Veelgestelde vragen

Welke betaalmogelijkheden zijn er?

Er zijn twee betaalmogelijkheden bij Spik & Span:

Je kunt er ten eerste voor kiezen om via de website te betalen tijdens het plaatsen van een boeking, hiervoor kun je onder andere iDeal, Creditcard, Paypal en Sofort gebruiken.


Ten tweede kun je ervoor kiezen om op locatie te pinnen, dat betekent dat je pas afrekent via een pinautomaat wanneer een van onze autospecialisten je auto komt ophalen. 

 

Welke maximale hoogtes kunnen door de carwash?

Voor de carwashes waar wij gebruik van maken geldt een maximale washoogte van 2,05 meter.

 

Zijn er auto’s die niet door de wasstraat mogen?

Helaas wel, er zijn namelijk geen open pick-ups toegestaan in de wasstraat. Daarnaast mogen auto's met een imperiaal (bagagedrager) niet door de wasstraat. Let bovendien goed op bij het invoeren van je kenteken tijdens het bestelproces, er zijn namelijk bepaalde auto's, zoals een Citroën Cactus, die niet gewassen kunnen worden in de carwash.

 

Kan ik mijn Cabrio laten wassen?

Ja dat kan zeker. Bij een softtop adviseren wij de Spik & Span-behandeling om je auto te wassen. Bij de premiumbehandeling krijgt je auto een polishlaag, deze is niet altijd geschikt voor softtops.

 

Hoe wordt mijn auto gewassen?
Er zijn twee typen behandelingen beschikbaar:

1. De Spik & Span-behandeling
Je auto wordt op de gewenste locatie door een van de autospecialisten van Spik & Span opgehaald. Daarna wordt je auto met het standaard wasprogramma (wassen, drogen, velgen) van desbetreffende carwash gewassen. Vervolgens maakt de autospecialist van Spik & Span het interieur van je auto schoon. Onder het interieur worden de volgende acties verstaan: De ramen schoonmaken, het dashboard schoonmaken, de auto grondig stofzuigen, de dorpels/deurstijlen schoonmaken, de matten stofzuigen en de kofferbak stofzuigen. 

2. De premiumbehandeling
Je auto wordt op de gewenste locatie door een van de autospecialisten van Spik & Span opgehaald. Daarna wordt je auto met een premium wasprogramma (wassen, drogen, velgen, onderkant wassen, aanbrengen polishlaag) van desbetreffende carwash gewassen. Vervolgens maakt de autospecialist van Spik & Span het interieur van je auto schoon. Onder het interieur worden de volgende acties verstaan: De ramen schoonmaken, het dashboard schoonmaken, de auto grondig stofzuigen, de dorpels/deurstijlen schoonmaken, de matten stofzuigen en de kofferbak stofzuigen.

Let op: Hardnekkig vuil zoals vlekken in de bekleding worden niet verwijderd door de medewerkers van Spik & Span. Daarnaast dient de auto leeg te zijn. Op de plekken waar nog spullen staan wordt er, om misverstanden te voorkomen, niet schoongemaakt. 

Waar wordt mijn auto gewassen?
Spik & Span werkt samen met verschillende carwashes in verschillende gebieden. Om te controleren of jouw auto al dan niet gewassen kan worden in een van deze gebieden, doe je de postcodecheck op de homepage van onze website. Wanneer je je postcode hebt ingevoerd zie je direct bij welke carwash je auto gewassen zal worden. Momenteel werken wij samen met Hanex Carwash in regio Oss, Heesch & Veghel en werken wij samen met Q-wash voor regio Den Bosch. 

 

Waarom kun je 's-avonds in de winter niet meer boeken?
Wanneer de klok terug gezet wordt op de wintertijd kun je nog maar tot 18:00 uur boeken. Dit vanwege de korte openingstijden van de carwashes waar wij gebruik van maken. Zij sluiten in de winter eerder hun deuren, dus wij helaas ook. 


Moet ik mijn persoonlijke spullen uit de auto halen voordat jullie hem op komen halen?
Ja, haal altijd je persoonlijke spullen uit je auto. Het kan namelijk zo zijn dat er tijdens het stofzuigen iets verloren gaat. De autospecialisten van Spik & Span maken dan ook niet schoon op plekken waar nog persoonlijke eigendommen liggen. Daarnaast adviseren wij voor degenen met een demontabele radio om deze altijd uit de auto te halen. Zo kan er ook nooit iets misgaan tijdens het schoonmaken. 

"Prima service, binnen de afgesproken tijd . Auto blinkt weer van binnen en aan de buitenkant." door Gaby Van Griensven, zaterdag 7 april 2018
"Super afgeleverd !" door Melanie Foolen, vrijdag 23 november 2018
"super blij mee top" door Nicole Langens, zondag 16 december 2018
"Wat ontzettend fijn en makkelijk! auto ziet er weer tip top uit." door b Korsten, zaterdag 6 oktober 2018
"Super snelle service! Auto ziet er top uit en ontzettend aardig personeel!" door Marieke Van Overdijk, donderdag 9 augustus 2018
"Auto weer lekker fris en schoon, het enige tevens klein minpuntje is dat de velgen die hadden er wel in meegenomen kunnen worden. Want alleen door de wasstraat gaat dat er helaas niet af. Verder ben ik zeer tevreden!!" door Lieke Tiemissen, woensdag 14 november 2018
"Goede snelle service en vriendelijke vrolijke medewerker" door Pim, dinsdag 13 maart 2018
"Aardig personeel en goede uitleg over wat ze gaan doen. Ook was de wagen weer netjes optijd terug. en brandschoon van binnen en buiten . Oftewel zeer tevreden" door marijn van orsouw, maandag 5 maart 2018
"Super chill! Terwijl mijn auto gewassen werd ben ik mooi worstenbroodjes op de markt wezen halen!" door Rody Vd Hurk, zaterdag 19 januari 2019
"Ben heel tevreden met het resultaat en ga zekers jullie opnieuw benaderen!" door Christa De Wit, woensdag 24 oktober 2018