Veelgestelde vragen

Welke betaalmogelijkheden zijn er?

Er zijn twee betaalmogelijkheden bij Spik & Span:

Je kunt er ten eerste voor kiezen om via de website te betalen tijdens het plaatsen van een boeking, hiervoor kun je onder andere iDeal, Creditcard, Paypal en Sofort gebruiken.


Ten tweede kun je ervoor kiezen om op locatie te pinnen, dat betekent dat je pas afrekent via een pinautomaat wanneer een van onze autospecialisten je auto komt ophalen. 

 

Hoe wordt mijn auto gewassen?
Er zijn twee typen behandelingen beschikbaar:

1. De Spik & Span-behandeling
Je auto wordt op de gewenste locatie door een van de autospecialisten van Spik & Span opgehaald. Daarna wordt je auto met het standaard wasprogramma (wassen, drogen, velgen) van desbetreffende carwash gewassen. Vervolgens maakt de autospecialist van Spik & Span het interieur van je auto schoon. Onder het interieur worden de volgende acties verstaan: De ramen schoonmaken, het dashboard schoonmaken, de auto grondig stofzuigen, de dorpels/deurstijlen schoonmaken, de matten stofzuigen en de kofferbak stofzuigen. 

 

2. De premiumbehandeling
Je auto wordt op de gewenste locatie door een van de autospecialisten van Spik & Span opgehaald. Daarna wordt je auto met een premium wasprogramma (wassen, drogen, velgen, onderkant wassen, aanbrengen polishlaag) van desbetreffende carwash gewassen. Vervolgens maakt de autospecialist van Spik & Span het interieur van je auto schoon. Onder het interieur worden de volgende acties verstaan: De ramen schoonmaken, het dashboard schoonmaken, de auto grondig stofzuigen, de dorpels/deurstijlen schoonmaken, de matten stofzuigen en de kofferbak stofzuigen.

 

Let op: Hardnekkig vuil zoals vlekken in de bekleding en hondenharen worden niet verwijderd door de medewerkers van Spik & Span. Daarnaast kan het zijn dat de auto dusdanig vervuild is dat een stofzuigbeurt niet voldoende is om de auto schoon te krijgen, houdt hier rekening mee. Bij twijfel kun je altijd contact met ons opnemen om te vragen naar advies.

 

Welke maximale hoogtes kunnen door de carwash?

Voor de carwashes waar wij gebruik van maken geldt een maximale washoogte van 2,05 meter.

 

Zijn er auto’s die niet door de wasstraat mogen?

Helaas wel, er zijn namelijk geen open pick-ups toegestaan in de wasstraat. Daarnaast mogen auto's met een imperiaal (bagagedrager) niet door de wasstraat. Let bovendien goed op bij het invoeren van je kenteken tijdens het bestelproces, er zijn namelijk bepaalde auto's, zoals een Citroën Cactus, die niet gewassen kunnen worden in de carwash.

 

Kan ik mijn Cabrio laten wassen?

Ja dat kan zeker. Bij een softtop adviseren wij de Spik & Span-behandeling om je auto te wassen. Bij de premiumbehandeling krijgt je auto een polishlaag, deze is niet altijd geschikt voor softtops.

 
Waar wordt mijn auto gewassen?
Spik & Span werkt samen met verschillende carwashes in verschillende gebieden. Om te controleren of jouw auto al dan niet gewassen kan worden in een van deze gebieden, doe je de postcodecheck op de homepage van onze website. Wanneer je je postcode hebt ingevoerd zie je direct bij welke carwash je auto gewassen zal worden. Momenteel werken wij samen met Hanex Carwash in regio Oss, Heesch & Veghel en werken wij samen met Q-wash voor regio Den Bosch. 

 

Waarom kun je 's-avonds in de winter niet meer boeken?
Wanneer de klok terug gezet wordt op de wintertijd kun je nog maar tot 18:00 uur boeken. Dit vanwege de korte openingstijden van de carwashes waar wij gebruik van maken. Zij sluiten in de winter eerder hun deuren, dus wij helaas ook. 


Moet ik mijn persoonlijke spullen uit de auto halen voordat jullie hem op komen halen?
Ja, haal altijd je persoonlijke spullen uit je auto. Het kan namelijk zo zijn dat er tijdens het stofzuigen iets verloren gaat. De autospecialisten van Spik & Span maken dan ook niet schoon op plekken waar nog persoonlijke eigendommen liggen. Daarnaast adviseren wij voor degenen met een demontabele radio om deze altijd uit de auto te halen. Zo kan er ook nooit iets misgaan tijdens het schoonmaken. 

Wat gebeurt er bij eventuele schades? 
Voordat de boeking gestart wordt loopt onze medewerker samen met jou de auto helemaal na om te kijken of er al dan niet schades te bekennen zijn, hier worden foto's van gemaakt. Mocht er onverhoopt iets gebeuren onderweg dan is Spik & Span goed verzekerd. Voor meer informatie hierover kun je altijd van tevoren contact met ons opnemen! 

"De auto werd keurig afgeleverd volgens afspraak.Ik ben zeer tevreden over het resultaat.De medewerker was zeer vriendelijk en correct" door Janny Van Os, zaterdag 25 augustus 2018
"Super blij met mijn schone auto! Eenvoudig, betrouwbaar en snel schoon. Top" door Nicole Oude Reimerink, zondag 10 maart 2019
"Fantastische communicatie en super schone blinkende auto!" door Mia Martens, vrijdag 23 maart 2018
"Hele goede service!" door Oxana, maandag 25 maart 2019
"De auto werd keurig op tijd opgehaald en terug gebracht. Roel was erg vriendelijk en het eindresultaat is spik en span." door Roy van der Meijden, woensdag 14 november 2018
"Aardig personeel en goede uitleg over wat ze gaan doen. Ook was de wagen weer netjes optijd terug. en brandschoon van binnen en buiten . Oftewel zeer tevreden" door marijn van orsouw, maandag 5 maart 2018
"Zeer netjes" door Jelle Van hees, zaterdag 6 oktober 2018
"Top service" door Thom van de Goor, woensdag 19 december 2018
"ik ben zeer tevreden. de auto was zeer schoon. en heel vriendelijk persneel. is voor herhaling vatbaar" door hannie geurts, woensdag 2 mei 2018
"Niet goed" door Laura Van Liempt, woensdag 27 maart 2019